Fra Telenor til Telia

Hva betyr endringene for deg som kunde?

Bytte av TV leverandør fra Telenor til Telia

Vi i Vitnett skal løfte kundene våre opp på et nytt underholdningsunivers!
Vi har gått over fra Telenor til Telia for å gi deg som kunde et enda bedre TV-tilbud.

Vi kontakter deg, og kommer på døra di med en Telia boks når tiden er inne for å bytte TV utstyr hos deg.

Du vil få en ny og bedre boks fra Telia. Telia boksen tar liten plass på tv-benken, har innebygd chromecast og gir mulighet for å laste ned dine favorittapper fra Google Play.

Du må selvsagt lære deg å bruke en ny fjernkontroll, samt at kanalene ikke vil være på samme sted som du er vant til. Fjernkontrollen til Telia sin boks har til og med stemmestyring.

Kom gjerne innom kundesenteret vårt, der kan du teste ut hvordan den nye boksen fungerer.

Hvorfor avsluttes avtalen med Telenor?
Telenor har valgt å si opp samarbeidsavtalen med Vitnett og andre lokale bredbåndsselskaper. Kontrakten med Telenor avsluttes høsten 2021. For å ivareta Vitnetts kunder valgte vi, sammen med andre bredbåndsleverandører, å innhente tilbud fra flere leverandører. Telia var den aktøren som vi fant mest spennende og framtidsrettet for kundene våre.
Når får jeg Telia på min TV?
Vi må først avslutte partnerskapet med Telenor på en god måte og sørge for at overgangen til Telia blir så enkel for kundene som mulig. Du vil få beskjed når alt er klart til at du kan koble opp ny boks fra Telia. Har du leiedekoder fra Telenor vil du få returlapp for å sende denne i retur til Telenor. Har du kjøpt dekoder/CAM er dette ditt utstyr og kan beholdes/selges om du ønsker det. Hvis du har en leietaker som er tilknyttet ditt TV-abonnement, ber vi deg ta kontakt med oss.

DETTE FÅR DU MED TV FRA TELIA

Sett sammen din egen underholdningspakke – velg blant et stort antall TV-kanaler, strømmetjenester, filmer og serier. Med TV fra Telia er du garantert et tettpakket TV-program.

TELIA PLAY

Få tilgang til Norges beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, Telia Play.  Tjenesten er tilgjengelig på TV, nett og mobil. Slik at du kan se hva du vil, hvor du vil, når du vil.

Opplæringsvideoer fra Telia

Kontaktskjema

Kontakt
Ønsker å bli kontaktet på *

Kom i kontakt med oss

Vi kan gjerne bistå deg i spørsmål du ønsker å få besvart. Bare send inn via vårt webskjema eller direkte på vår kundesenteradresse. Du vil få et saksnummer som du benytter for dialogen videre. Vi besvarer din henvendelse innenfor våre åpningstider.


Inge Krokanns veg 11
72 42 44 44