Personvern

Vitnett AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som er lagret hos oss.
Hvilken informasjon vi samler inn og bruker, hvorfor og hvordan vi innhenter den og hvordan vi beskytter den kan du lese mere om på vår GDPR side https://vitnett.no/gdpr/

 Teknologivalg

Vitnett kundesenter bistår deg med å velge den beste teknologien for de tjenester du bestiller. Den teknologiske utviklingen på bredbånd går svært fort, og våre kunder etterspør stadig større hastigheter. Fiber er den mest fremtidsrettede bredbåndsteknologien og gir kunden mer fart for hver krone betalt sammenlignet med andre bredbåndsaksesser over fastnett. Fiber gir den beste opplevde responstiden når du benytter Internett og den er også den mest fleksible løsning, fordi at flere tjenester kan leveres over samme kabel. Fiber er den eneste teknologien som evner trafikkveksten fremover. Derfor er fiber den foretrukne infrastruktur for boliger og hytter i Oppdal! Samtidig er det ikke alle områder i Oppdal hvor det ennå er utbygd fibernett. Vitnett tilbyr derfor Vitnett Trådløst fastnett for disse områdene. Fordelen med trådløst fastnett er god responstid, valgfri hastighet, løsningen er helt uavhengig av telefonkabelen og du kan laste ned ubegrenset datamengde.

  Bestilling

Kontakt vårt kundesenter, eller send inn bestillingsforespørsel via www.vitnett.no. Når bestilling er utført avtaler vi montering med deg, leveringstiden avhenger av fremføringen til din bolig/hytte, og hvilken teknologi som tilbys i det område hvor din eiendom er. Vår montør kommer hjem til deg og foretar den nødvendige installasjon. Montøren vil også kartlegge den innvendige WIFI-dekningen, slik at du får et velfungerende hjemmenett. Enheter som krever høy båndbredde/fart anbefales tilkoblet med kabel, fremfor WIFI. Dette gjelder f.eks smart-TV’er hvor du kan streame innhold via app’er.

  Fakturering

Det fremgår av bestillingsskjemaet hva som dekkes innenfor leveransebetingelsene for det enkelte abonnement. De fleste av Vitnetts abonnementskunder benytter nå elektronisk betaling av sine fakturaer. Vitnett tilbyr både eFaktura og Avtalegiro. Dersom du har valgt avtalegiro med varsel, får du tilsendt fakturaen som varsel og får dermed fakturagebyr. For å unngå fakturagebyr må det velges Avtalegiro uten varsel, eller kombinert Avtalegiro & eFaktura. Trenger du hjelp til dette – kontakt din bankforbindelse, eller Vitnett kundesenter!

  ABONNEMENTSBETINGELSER