Sikre din bedrift mot angrep

Vitnett tar sikkerheten for våre kunder på alvor og vi kan tilby en kundetilpasset løsning som sikrer bedriftens nettverksressurser mot datainntrengning og tap av viktig informasjon. Løsningen kan enkelt tilpasses enhver bedriftsstørrelse og behov. Vitnett tilbyr produktet «Vitnett Sikkerhet», en tilleggstjeneste levert sammen med internett aksessen.

Blokkering
av trafikk mot servere med farlig innhold (virus)
Sikker
tilkobling til bedriftens nettverk fra utsiden
Oppdatering
av servere, jevnlig og brukerutstyr
Antivirus & Backup
beskytter og tar backup av servere og brukerutstyr
_MID7550

Økt trussel, kan koste bedriften din mye

Nye krav til personvern og økt trusselbilde med globale utbrudd av kryptovirus og annen skadevare stiller mye strengere krav til bedrifters IKT-sikkerhet enn tidligere. De fleste kostbare hendelser utløses internt i bedriften, hvor skadeprogramvare lastes ned uten at bedriften har kjennskap til dette.

Skadeprogramvaren iverksetter seg selv, ofte lenge etter nedlastning, og kan medføre store driftsutfordringer for den aktuelle bedrift, men også for samarbeidende bedrifter om skadevaren er spredd.

Vitnett har to datasentre i Oppdal – de speiler hverandre kontinuerlig og begge datasentre kan ta over all drift om nødvendig.

Ønsker du å ta en prat?

Sitter du igjen med spørsmål for å sikre din bedrift? Vi i Vitnett bidrar gjerne til å tilpasse deg din bedrift en god løsning.

Vi kan ta en prat sammen, for å finne ut hva du har behov for. Dette er viktig for deg for å slippe utgifter og skade på dine data.

Fokusprodukter

BREDBÅND
Bredbånd for din bedrift.
SERVER & LAGRING
Komplett server- og lagringsløsning.
SIKKERHET
Tilleggstjeneste til internettaksessen.
WEBHOTELL & EPOST
Nettsider, epost og DNS