En komplett server- og lagringsløsning for bedrifter

Vitnett IT-drift innebærer at du slipper å investere i egen hardware for servere- og lagringssystemer. Tjenesten gir deg forutsigbare kostnader og skalerbarhet. Med et tastetrykk kan vi gi din server mer lagringsplass, minne og prosessor uten at du behøver store investeringer.

Alle data og servere sikkerhetskopieres hver time slik at om en feilsituasjon oppstår, eksempelvis sletting av filer, vil vi kunne kjapt stille tilbake data til et tidligere tidspunkt samme dag.
Serverene kan kjøres fra 2 ulike datasenter som sikrer oppetid ved eventuelle driftsutfall.
Servere og lagringssystemer i våre datasentra overvåkes 24/7 med vakt.

_MID7523
Komplett løsning
med domenekontroller, database,epost og fillagring
Bistand
til fagsystemer, oppsett og vedlikehold
Oppdatering
av pcer, terminaler, servere, og annet brukerutstyr
Antivirus & Backup
beskytter og tar backup av servere og brukerutstyr
standard_oppdal

Lokalisert i Oppdal

Oppdal er en kommune i Trøndelag fylke. Den grenser i nord til Surnadal og Rindal, i nordøst mot Rennebu, i øst mot Tynset, i sør mot Folldal, Dovre og Lesja og i vest mot Sunndal. Oppdal er fylkets tredje største kommune i utstrekning, og var den største i det tidligere Sør-Trøndelag.

Vitnett har lokal forankring, og våre bedriftsløsninger leveres over 1Gb fiber til de fleste næringsbygg i Oppdal. Dine data i Vitnett Datasenter er lagret i sin helhet i Oppdal.

Vitnett har to datasentre i Oppdal – de speiler hverandre kontinuerlig og begge datasentre kan ta over all drift om nødvendig.

Sikkerhet

Våre datasentre er fysisk sikret med adgangskontroll og videoovervåkning, samt overvåkning av luftfuktighet, temperatur, og vannlekkasje. Bedriftens data er derfor fysisk sikret i våre datasentre.

Vitnett har også bred erfaring innen datasikkerhet og vi kan tilby en kundetilpasset løsning som sikrer bedriftens nettverksressurser mot datainntrengning og tap av viktig informasjon.

bg-hosting1

Mer informasjon

REDUNDANT BREDBÅND
Våre datasentre er tilknyttet omverdenen med 2 stk. 10Gbit fiber, og dynamisk routing over BGP mot begge tilkoblingene hos to uavhengige leverandører.
STRØM
Begge våre datasentre er beskyttet mot strømbrudd med batteribackup og dieselaggregater. Aggregatene starter automatisk ved ett strømbrudd.
KJØLING
Redundante kjøleanlegg holder jevn temperatur i våre datasentre, og temperaturen overvåkes kontinuerlig ned til 1/100 grad.

Fokusprodukter

BREDBÅND
Bredbånd for din bedrift.
SERVER & LAGRING
Komplett server- og lagringsløsning.
SIKKERHET
Tilleggstjeneste til internettaksessen.
WEBHOTELL & EPOST
Nettsider, epost og DNS

Bli en bedriftskunde hos oss

Vitnett bedrift kan hjelpe deg med de utfordringer du trenger bistand til for å få et godt miljø på kontoret. Send oss en hendvendelse for å få et tilbud om løsninger vi kan tilby deg som bedrift.

Kontakt oss